1.liga MČR klubů 2017 – 1.kolo

1.liga MČR klubů 2017 - 1.kolo

8. květen, Den vítězství, ideální den na zahájení 1. ligy MČR klubů 2017. Po loňské sezóně, kdy jsme bohužel sestoupili z Extraligy, se letos budeme snažit o návrat mezi elitu. Úkol to bude nesnadný, ale nezačali jsme úplně špatně. V prvním kole nám rozpis přisoudil za soupeře PK Osika Plzeň a PC LEAP. Utkání se měla odehrát na hřištích v Plzni. Pořadatel z Plzně nás ale požádal o poskytnutí našeho areálu, jelikož hřiště v Plzni bylo nepoužitelné. 

1. utkání - PK OSIKA Plzeň x CdP Loděnice 3:3

V prvním dvojzápase do dvojic nastoupili Marhoul + Froněk, kteří spolu poslední dobou hrají docela často na turnajích. Bohužel se kluci v prvním zápase dne hledali a podlehli 7:13 Valenzovi s Mrázem, který téměř neomylně střílel každou kouli. Trojice Mrázek + Vedralová + Nagy dokázala na limit udolat plzeňskou trojku 12:10. V druhém dvojzápase se výsledek otočil a Loděnici patřil zápas dvojic, trojice se podařilo urvat Plzni.  Třetí dvojzápas rozhodoval o vítězství nebo plichtě. V zápase trojic se Plzni nepodařilo dva  náhozy po sobě dohodit potřebný 13. bod a to se jí vymstilo, Loděnice zvítězila 13:12. Nagy s Mrázkem se ve dvojicích snažili seč jim síly stačily, bohužel na výhru to nestačilo, prohra 6:12.

2. utkání PC LEAP x CdP Loděnice 0:6

Hráči z PC LEAP jsou podle našich informací čerstvými nováčky ve světě pétanque. Toto utkání jsme proto využili k experimentování ve složení dvojic a trojic. V šesti zápasech jsme soupeři povolili pouze 12 bodů a v klidu jsme si pohlídali jasnou "easy" výhru 6:0 na zápasy. 

 

Galerie

Galerie z MČR klubů 2017 – 1.kolo

Facebook Comments