O pohár CdP Loděnice 2013

O pohár CdP Loděnice 2013

V sobotu 20. července se za slunečného počasí sjelo pro Loděnické rekordních 47 dvojic. Takovýto počet byl umožněn díky tomu, že domácí od posledního turnaje přistavěli za pomoci obce Loděnice dalších třináct hřišť a navýšili celkový počet na 28.

Do Loděnice dorazilo tradiční osazenstvo místních turnajů, doplněné o Valenzovy z Varanu a čerstvé reprezentanty Jirky Koreše staršího i mladšího. Hrál se čtyřkolový švýcar s postupem do K. O. 16. Zbytek týmů byl rozdělen na čtyřčlenné skupiny, které dohrávaly dva zápasy o konečné umístění.

Z nejvýše nasazených se do K. O. probojovali pouze Korešovi, ostatní favorité na vítězství k překvapení všech skončili už po základních kolech a nezúčastnili se ani dohrávky. Do K. O. se dostala i četná skupina domácích, těm ale zůstaly brány finále zavřeny. Do toho se naopak dostali neskutečně hrající Jarda Skála se Simonou Horáčkovou z Jupitera a Korešovi. Po vyrovnané hře nakonec Pohár CdP Loděnice putoval do Českých Budějovic.

Na místě panovala přátelská atmosféra, k jídlu byly připraveny po celý den švédské stoly. Podle ohlasů odjížděli všichni hráči spokojeni s příjemným sportovním zážitkem.

Výsledky:
1.
Jiří Koreš st. (PC České Budějovice)
Jiří Koreš ml. (PC České Budějovice)

2.
Jaroslav Skála (PK JUPITER Vědomice)
Simona Horáčková (PK JUPITER Vědomice)

3.
Salmi Makhlouf (UBU Unětice)
Filip Hlaváček (POP Praha)

Facebook Comments