Světový Den Koulí 2010 v Ořechu

Světový Den Koulí 2010 v Ořechu

Bohužel ale jarní náladové počasí a tím způsobená nemoc zabránila účasti jedné naší dvojice a tak se na kolbiště dostavili:

  • Honza Marhoul
  • Honza Paták
  • Karel Punčochář
  • Karel Koňák

Počasí se tentokrát řídilo předpovědí a konec týdne zaznamenal nejen dost podstatné ochlazení, ale také poměrně intenzivní sněhovou nadílku. To nás ale neodradilo a na místo nás opatrně dovezl Karel P jako jedny z dvanácti dorazivších družstev. U ostatních si vybralo daň počasí, které si také například vynutilo definování některých nových pravidel („koule celým objemem ve sněhu je mimo hru“ – mezinárodní pravidla, vycházející zejména ze situace na Riviéře toto pravidlo neznají :)).
Obě naše dvojice vyhráli polovinu ze svých čtyř zápasů a tak díky skóre obsadila dvojice Karlů sedmé a dvojice Honzů deváté až dvanácté místo. Za hlavní ale považujeme, že jsme příjemně strávili den a opět se vrátili k oblíbené hře.
A tuto radost nám nezkazila ani skutečnost, že doprovodné vozidlo, kterým dorazili Martin Fatka a Venca Hašek podpořit závodníky z našich řad, při zpáteční cestě píchlo přední kolo a museli jsme cestou ve vánici vyměňovat rezervu.

Facebook Comments